Nu rata oportunitatea! Expoziţie şi test drive-uri cu maşini electrice şi hibride, chiar în această duminică la Chişinău

Nu rata oportunitatea! Compania DAAC-Hermes, cea care deţine sub aripa sa importatori şi distribuitori de automobile precum Land Rover, Jaguar, Volvo, Ford, Renault sau Nissan, anunţă un eveniment de excepţie.

În parteneriat cu Digital Park, toată lumea este invitată la o expoziție de automobile electrice și hibride în cadrul căreia vor fi organizate şi test drive-uri!

Cele mai noi modele din gama mărcilor vor fi expuse la faţa locului şi anume cele electrice şi electrificate. Din rândul automobilelor britanice vor fi prezente noile Range Rover PHEVRange Rover Sport PHEV şi modelul electric Jaguar I-PACE. Industria auto suedeză va fi reprezentat de noul Volvo XC90 facelift cu motorizare mild hybrid.

Dealerul mărcii Ford, originară de peste ocean, va expune noul Mondeo Hybrid pe care l-am văzut chiar acum câteva săptămâni în urmă la Salonul Auto de la Frankfurt. Din rândul reprezentanţilor francezi vom avea electromobilul Renault ZOE, iar din celălalt capăt de lume, original tocmai din Japonia, ne va arăta tehnologiile sale noua generaţie Nissan LEAF.

Expoziţia de automobile şi sesiunea de test drive-uri vor avea loc în cadrul concertului de închidere a seriei de concerte Moldo Crescendo – Baroc în Industrial.

Nu ratați ocazia de a vedea, studia și efectua un test drive cu toate mașinile actuale hibride și electrice ale companiei DAAC-Hermes. Intrarea este liberă şi deschisă de la ora 16:30, în această duminică de 13 octombrie 2019. Locul desfăşurării evenimentului este Digital Park, situat pe strada Mihai Viteazul 15.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/