O familie de ucraineni a încercat să părăsească Moldova cu peste 1.6 milioane de dolari cash

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aţi citit corect! O familie de ucraineni a încercat să părăsească Republica Moldova cu peste 1.6 milioane de dolari cash! S-a întâmplat în seara zilei de 12 martie, însă nu le-a reuşit.

Conform informațiilor disponibile, în jurul orei 17:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-au prezentat pentru a intra în Romania doi cetățeni ucraineni (soț și soție) cu un autoturism înmatriculat în Ucraina. Am încercat să aflăm marca, dacă nu modelul de maşină folosit, însă nu am putut obţine niciun detaliu suplimentar.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra vehiculului.

În urma verificărilor, au fost descoperite în bagajele din autoturism mai multe bunuri (nouă ceasuri de diferite mărci, bijuterii, 24 genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute și sume mari de bani în numerar (peste 1.6 milioane dolari și peste 50.000 euro).

În cauză a fost sesizată unitatea de parchet competentă, bunurile şi sumele în valută fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. Persoanele în cauză au renunţat la călătorie şi s-au întors pe teritoriul Republicii Moldova.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/