Oficial: Lamborghini Urus cu V8 nu mai poate fi comandat din fabrică

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cei care doresc să achiziționeze un Lamborghini Urus nou din fabrică, în baza unei comenzi cu specificații proprii, nu o mai pot face! Vor trebui să aștepte debutul versiunii hibride, deoarece toate maşinile cu V8 planificate pentru producție, inclusiv în versiunile cele mai noi S şi Performante, au fost deja alocate clienţilor.

Cărţile de comenzi sunt pline, a declarat șeful companiei Stephan Winkelmann pentru Welt. Urus-ul electrificat nu va apărea mai devreme de un an.

Cum va fi modelul hibrid încă nu se cunoaște cu certitudine. Potrivit unei ipoteze, va folosi o unitate de propulsie plug-in hybrid care urmează să apară mai întâi pe noul Porsche Cayenne facelift. Însă este posibil ca puterea motoarelor parte din sistem să fie crescută în conformitate cu statutul mărcii italiene, fiind aşteptaţi cel puţin 700 de cai putere şi cel puţin 80 km autonomie electrică.

Hibridul Lamborghini Urus va rămâne în gamă până în 2029, timp în care ar putea suferi un facelift, după care se va transforma într-un electromobil performant în a doua sa generaţie.

La mijlocul lunii mai, compania a anunțat în cadrul prezentării rezultatelor financiare şi a producţiei că modelul Huracan este sold out până la încetarea producției sale. Succesorul său apare la fel în 2024 şi va fi un model hibrid, precum noul Revuelto.

Cmentariile sunt închise