Până la sfârşit de mai. Suspendare de trafic pe unele străzi din centrul capitalei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 18-26 februarie 2023 va fi suspendat parțial traficul rutier pe str. Vasile Alecsandri, tronsonul cuprins între străzile Octavian Goga și Alexandru Hâjdeu, în legătura cu organizarea porțiunii de stradă pentru staționarea autobuzelor de rută pe tronsonul menționat.

De asemenea, în perioada 20 februarie – 31 mai 2023 va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. București. Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct, canalizare și integral a părții carosabile pe str. Tighina.

În perioada menționată, circulaţia transportului public care traversează zona va fi organizată după cum urmează:

  • traseul rutei de troleibuz nr. 34 se modifică după cum urmează: tur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, întoarcere la intersecția cu str. București, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit;
  • traseul rutei de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: tur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ismail, str. București, str. Tighina și în continuare pe traseul stabilit;
  • traseul rutei de microbuz nr. 103 se modifică după cum urmează: de pe str. 31 August 1989 pe str. Armenească, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, în aceeași perioadă va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile Bulgară și Ismail, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct, canalizare și a părții carosabile pe str. 31 August 1989.

Pe perioada efectuării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • traseul rutei de microbuz nr. 103 se modifică după cum urmează: de pe str. 31 August 1989 pe str. Armenească, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/