Patru luni de la accidentul mortal de lângă Aeroport, cu implicarea unui băieţel de 10 ani. Pedeapsa cerută pentru şofer

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Șoferul, care a lovit mortal în seara de 23 decembrie 2022, un băiat de 10 ani pe o trecere de pietoni de lângă Aeroport, riscă până la patru ani și opt luni de închisoare. Decizia urmează a fi pronunțată pe 25 mai, după ce ședința din această după amiază a fost amânată.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Potrivit informațiilor oferite de Procuratură, tânărul își recunoaște integral vina. Conform acestei proceduri, procurorii au solicitat o pedeapsă maximă, care se rezumă la patru ani și opt luni de închisoare. În cazul în care șoferul nu își recunoștea vina, risca până la șapte ani de închisoare, notează TV8.

Totodată, procurorul a solicitat anularea dreptului inculpatului de a conduce mijloace de transport și „admiterea integrală a acțiunii civile înaintate de partea civilă, pentru compensarea în totalitate prejudicial cauzat prin comiterea infracțiunii”.

Mama băiatului s-a arătat revoltată că tot se amână şedinţa de judecată:

Добрый день! Хочу чтоб знали все о беспределе в нашей стране!!! Сегодня за 2 часа до заседания мне позвонил адвокат и…

Posted by Наталья Лазарюк on Wednesday, 26 April 2023

Mesajul mamei la patru luni de când şi-a pierdut copilul:

Здравствуйте дорогие друзья!Коллеги! Неравнодушные люди и просто случайные слушатели! Сегодня 4 месяца как с нами нет…

Posted by Наталья Лазарюк on Monday, 24 April 2023

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/