Poze spion: Noua generaţie Ram 1500 a ajuns pentru prima dată în faţa obiectivelor foto

Fotografii Automedia au reuşit să surprindă pentru prima dată un prototip de teste a noii generaţii a pick-up-ului Ram 1500, dar şi a unei variante cu ampatament alungit. Maşinile camuflate au fost observate în afara oraşului Detroit.

Deocamdată este dificil de anticipat cum este designul exterior al maşinii, însă un lucru este clar – ampatamentul extins al versiunii obişnuite va aduce un surplus de spaţiu pentru pasageri, dar şi pentru obiectele transportate în benă.

Vezi şi: (video) Cum a testat un fotograf spion din ce metal e făcută bena noului Chevrolet Silverado

Din informaţii preliminare, noua generaţie Ram 1500, spre deosebire de principalii concurenţi Chevrolet Silverado şi Ford F-150, va avea la bază o platformă făcută din oţel dur. Gama de motoare nu va suferi modificări cardinale, însă se aşteaptă apariţia unui sistem de propulsie cu tehnologie mild hybrid, care ar putea înlocui definitiv agregatele diesel.

În habitaclul noii generaţii Ram 1500 vor fi folosite soluţii stilistice pe care deja le-am văzut în noul monovolum Chrysler Pacifica, inclusiv un sistem multimedia Uconnect de ultimă generaţie şi asistenţi la condus.

Premiera noului Ram 1500 este programată să se desfăşoare la Salonul Auto de la Detroit în 2018.

Vezi şi: Poze spion: Noua generaţie GMC Sierra 1500 Denali va abunda în aluminiu

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN POZE SPION

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/