Premierele Renault şi Dacia de la GIMS: Conceptul MORPHOZ şi al primei maşini electrice a mărcii româneşti, printre altele

0

Groupe Renault vine cu o ofensivă de-a dreptul electrizantă la Salonul Auto Internaţional de la Geneva (GIMS). În centrul atenţiei vor fi două showcar-uri, concepte, unul dintre care va prefaţa prima maşină electrică marca Dacia!

Ce aduce brandul Renault la expoziţia auto:

  • Renault va dezvălui concept-car-ul electric MORPHOZ (văzut anterior în Barcelona, iar primu-i teaser este ataşat mai sus) care ilustrează viziunea mărcii asupra mobilității auto de mâine. Acest vehicul propune o adaptare personalizată la nevoile, dorințele și obiceiurile de utilizare ale fiecărui client. El prefigurează o nouă familie de modele electrice Renault care va fi lansată în anii următori.
  • Renault va prezenta un stand 100% electrificat, cu o gamă completă de 8 vehicule, printre care, în premieră mondială, noul Twingo Z.E.
  • Pionier în dezvoltarea vehiculelor electrice, Renault își pune în valoare expertiza în domeniu, continuând electrificarea gamei cu ajutorul unei oferte inovatoare și exclusive de motorizări de tip Hybrid și Plug-In Hybrid, denumite E-TECH, pe trei din modelele sale: noul Clio, noul Captur și noul Megane Estate. Noul Megane Estate E-TECH Plug-in va fi astfel prezentat pentru prima oară cu ocazia Salonului de la Geneva.
  • Pentru a răspunde așteptărilor utilizatorilor de vehicule comerciale, Kangoo Z.E Concept își va face apariția la standul mărcii. Acest show-car urban și electric anunță înnoirea gamei Kangoo în cursul anului 2020.
  • O sesiune de întrebări-răspunsuri despre electrificarea gamei Renault va avea loc pe 3 martie la ora 15:15 la standul mărcii (număr de locuri limitate, acces doar pe bază de invitație).

Ce aduce brandul Dacia la expoziţia auto:

  • Dacia deschide un nou capitol al evoluției sale, abordând segmentul vehiculelor electrice! Standul mărcii va expune astfel, în premieră, un show-car 100% electric. O revoluție în gama Dacia, care profită de experiența de peste 10 ani a Grupului Renault în domeniul mobilității electrice.
  • Singurul constructor de automobile care propune o gamă completă de vehicule cu alimentare atât pe benzină, cât și pe GPL, denumită ECO-G, Dacia va prezenta noua motorizare TCe 100 ECO-G.
  • Pentru a marca 15 ani de prezență comercială în Europa, Dacia va expune totodată seria limitată Anniversaire.

https://autoblog.md/groupe-renault-anunta-oficial-despre-pregatirea-primului-electromobil-dacia/

Ce aduce brandul Alpine la expoziţia auto:

  • Alpine revine în acest an la Salonul de la Geneva prezentând două noi serii limitate în gama A110.
  • Standul mărcii va găzdui totodată Alpine A110 SportsX – un showcar realizat într-un singur exemplar. Acest exercițiu de stil, rezultat al colaborării dintre echipele de design și inginerie ale Alpine, este inspirat din versiunile de raliu ale modelului A110 – cu o caroserie lărgită și supraînălțată – și în special din vehiculul A110 câștigător al raliului Monte Carlo în 1973.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata