Președintele Italiei vine în Moldova. Există restricții anunțate pentru zilele de luni și marți

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de 17-18 iunie 2024 va fi restricționat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a E.S. dl. Sergio Mattarella, Președintele Republicii Italiene. Oficialul va vizita inclusiv Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova.

Vizita de două zile a lui Sergio Mattarella este prima vizită oficială a unui Președinte al Republicii Italiene în Republica Moldova
FOTO: agenzianova.com

În aceste condiții

Luni și marți, 17-18 iunie 2024, între orele 08:00-18:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală (vezi lista), din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere.

Vizita de două zile a lui Sergio Mattarella este prima vizită oficială a unui Președinte al Republicii Italiene în Republica Moldova, Italia fiind unul dintre cei mai importanți parteneri ai țării noastre. Italia găzduiește cea mai mare comunitate de moldoveni din diasporă.

Vezi și: (video) Vlogger român, venit în vizită, despre INSP: „Parcă ne urăsc, ne vânează. Am primit 4000 de lei amendă pentru 56 km/h prin localitate”

🔴 În perioada 17–18 iunie curent, în țara noastră se va afla într-o vizită oficială Președintele Republicii Italiene. …

Posted by Poliția Republicii Moldova on Monday 17 June 2024

Cmentariile sunt închise