Preţul pentru motorină depășește 17 lei! Al benzinei deocamdată “bate în retragere”

Începând cu ziua de mâine, 25 septembrie, preţul la pompă al motorinei standard va depăşi 17 lei per litru, asta dacă petroliştii vor dori.

ANRE a publicat astăzi un nou preţ plafon peste care este interzis de trecut, însă asta nu înseamnă că în unele staţii nu s-ar putea găsi acest carburant mai ieftin, de exemplu sub suma de 17 lei, în cadrul unor reduceri pentru a atrage mai mulţi clienţi.

Noul preţ plafon pentru motorină este de 17.05 lei. De când ANRE a început să-l regleze, din 2 septembrie, preţul s-a mărit zilnic, până în prezent, cu aproape un leu, atunci costând 16 lei şi 27 de bani.

În schimb, benzina standard cu cifră octanică 95 se ieftineşte cu câţiva bănuţi deja de câteva zile la rând. A fost la un pas să treacă de 21 de lei în ziua de 17 septembrie, după ce cu 24 de ore mai devreme preţul i-a fost setat la 20.98 lei, însă de vinerea trecută a început să coboare.

Şi în cazul benzinei 95, de când ANRE a început să-i plafoneze preţul zilnic, acesta a crescut cu aproape un leu.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/