Probleme cu ecusoanele de revizie tehnică în țară! Mai multe stații au rămas fără ele!

În ultimele zile, redacția AutoBlog.MD a fost contactată de mai mulți reprezentanți ai stațiilor ITP din toată țara cu privire la lipsa ecusoanelor de revizie tehnică. Se pare că mai multe stații deja au rămas fără ele, pe când altele astăzi le vor termina.

Iată ce ne-a comunicat șeful unei stații ITP la telefon: “Este o problemă mare cu asta peste tot. În curând oamenii nu își vor putea obține ecusoanele și când spun în curând, asta se va întâmpla astăzi. Mai avem în jur de zece ecusoane, asta înseamnă o oră de muncă și atât!”

Din informațiile pe care le aveam, mai multe stații din raza municipiului Chișinău deja nu mai au asemenea ecusoane, iar la întrebările noastre de ce s-a ajuns în această situație, mai mulți reprezentanți au declarat se întâmplă din cauza faptului că țara noastră nu a achitat banii necesari unei companii germane care produce aceste ecusoane.

De menţionat că o situaţie similară s-a înregistrat şi la începutul anului curent şi se pare că de atunci problema nu a fost rezolvată.

Vă reamintim că fără un ecuson de revizie tehnică pe mașină agenții de patrulare sunt în drept să aplice amenzi usturătoare. O problemă și mai mare o au cei care au înmatriculat o mașină nou venită în țară. Fără raportul de revizie tehnică, agentul ITP nu va putea pune ștampila necesară pe certificatul temporar de înmatriculare a mașinii, iar astfel deplasarea cu un asemenea automobil poate aduce amenzi foarte usturătoare.

Vezi şi: Sfaturi utile: Cât de importante sunt reviziile tehnice periodice pentru automobile

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://dapurberita.tubaba.go.id/tentang/