(video) Nissan GT-R a fost actualizat pentru gama anului 2022. Ce este nou

Nissan încearcă încă să menţină pe linia de plutire modelul GT-R, deşi există pe piaţă deja de 14 ani! Supercarul a fost actualizat din nou, de această dată pentru gama anului 2022, însă modificările nu sunt semnificative.

Ce este nou:

  • Modelul a debutat inițial în specificație japoneză, într-o ediție limitată Premium Edition T-spec şi Track Edition Engineered by NISMO T-spec! T-spec reprezintă filozofia GT-R de a conduce şi a modela vremurile, fiind inspirată de cuvintele trend și tracțiune.
  • Paleta de culori pentru caroserie a fost actualizată cu nuanţe din cea disponibilă pentru Skyline GT-R R34 – Millennium Jade şi Midnight Purple!
    • Millennium Jade a fost oferită anterior pe R34 GT-R V-Spec II Nür, unul dintre cele mai rare GT-R de până acum. Au fost produse doar 718 exemplare V-Spec II Nür, dintre care doar 156 poartă culoarea Millennium Jade. Este pentru prima dată când această culoare va fi oferită pe un GT-R pe piața SUA.
    • Noul Midnight Purple este o interpretare modernă a lui Midnight Purple III de pe R34 V-Spec, care a fost limitată la 132 de unități, și ediția specială 2014 Midnight Opal R35 GT-R care a fost limitată la doar 100 de unități în întreaga lume (50 în SUA).
  • Situată peste echiparea GT-R Premium, noua echipare GT-R T-spec adaugă aripile frontale mai largi de pe ediția anterioară Track Edition, jante forjate RAYS din aliaj de aluminiu, vopsite într-o nuanţă aurie, alături de un spoiler posterior din fibră de carbon. O lățime extinsă a jantei a crescut rigiditatea anvelopelor, permițând o manevrabilitate mai moale și sensibilă.
  • Corpurile oglinzilor retrovizoare în culoarea caroseriei, prize de aer negre pe capotă, un capac auriu pentru motor și embleme T-spec completează modificările exterioare. De asemenea, sunt adăugate frânele carbo-ceramice cu ghidaje de aer de la GT-R NISMO.
  • Interiorul T-spec include o culoare interioară specială Mori Green, scaune premium din piele semi-anilină cu accente din piele întoarsă, tavan acoperit cu Alcantara matlasată și embleme speciale.
  • De cealaltă parte, Nissan GT-R Track Edition Engineered by Nismo T-spec dispune de aceleași upgrade-uri precum Premium Edition T-spec, însă are la bază modelul Track Edition. Respectiv, maşina va fi dispune de un şasiu cu o suspensie mai dură, un acoperiş şi un hayon din fibră de carbon.
  • Nu există anunţate modificări tehnice. Ambele versiuni T-spec au motorul standard V6 biturbo de 3.8 litri cu 570 CP, cuplat la o cutie robotizată cu șase trepte şi dublu ambreiaj.
  • Un total de 100 de unități ale modelelor de ediție limitată sunt planificate pentru vânzare, clienții norocoși fiind selectați prin tragere la sorți!

În Japonia, GT-R Premium Edition T-spec costă 145.000 de dolari, deși în Statele Unite se cer 138.000. GT-R Track Edition Engineered by Nismo T-spec este disponibil numai pe piața japoneză pentru 163.000 dolari.

Evenimentul de prezentare în reluare:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/