Producătorul care a fost ales de AURUS Motors pentru a face anvelope pentru maşini non-blindate

Toate modelele mărcii ruseşti AURUS vor fi echipate cu anvelope Pirelli special proiectate. Acestea vor fi produse la uzina de anvelope din Voronej (deţinută de Pirelli şi RosTeh) în conformitate cu specificațiile institutului NAMI.

Pentru modernizarea şi adaptarea liniei de producţie după standardele companiei italiene vor fi investiţi în acest an 20 de milioane de euro.

Într-un comunicat de presă se menţionează că noile anvelope Pirelli sunt din familia Scorpion şi acestea vor fi montate pe toate automobilele non-blindate ale proaspetei mărci ruseşti. Fiecare anvelopă este făcută să reziste la o încărcătură de 1.060 de kg şi la o viteză maximă de 270 kilometri pe oră.

La cea de-a 74-a paradă organizată de Ziua Victoriei, noile decapotabile AURUS au fost primele maşini care le-au folosit în premieră.

Amintim că maşinile blindate AURUS Senat sunt dotate cu anvelope Kama de producţie a uzinei din Nijnekamsk.

Între timp, AURUS Motors mai anunţă că firma M-Steel din Magnitogorsk i-a livrat un lot de metal laminat de teste pentru producţia panourilor caroseriilor. Până în prezent acestea erau livrate gata făcută din Coreea de Sud, respectiv utilizau oțel sud-coreean. Cu toate acestea, se planifică localizarea producţiei a cât mai multor părţi ale maşinilor AURUS anume pe teritoriul Federaţiei Ruse.

Încă o noutate ar fi că a fost aprobat designul final al monovolumului AURUS Arsenal, maşină care există în escorta prezidenţială din Rusia.

Vezi şi: (foto) SUV-ul AURUS Komendant apare peste câteva săptămâni. Primele imagini

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/