Rezultatul concursului organizat de Land Rover Moldova și AutoBlog.MD. Iată cine şi ce a câştigat

Şi iată că au trecut cele şapte zile de când am anunţat concursul pentru copii cu vârste de până la 12 ani inclusiv, realizat în parteneriat cu cei de la Land Rover Moldova. Amintim că la bătaie s-a pus o jucărie pentru cel mai frumos colorat desen cu noul Land Rover Defender.

Reprezentanții centrului auto de la Chişinău şi-au făcut alegerea şi desenul câştigător este cel al lui Rotari Nicoleta – Felicitări!!! Însă aflaţi că au fost premiate şi desenele celorlalţi copii participanţi! ⇓⇓⇓

Rotari Nicoleta, 11 ani

Iată şi premiul promis, alături de o şapcă marca Jaguar drept bonus (unul dintre părinţi ne pot da un mesaj pe pagina de Facebook pentru a discuta condiţiile înmânării acestora):

Iată şi imaginile colorate de ceilalţi participanţi în concurs. Pentru că numărul doritorilor de a accepta provocarea a fost mic, s-a luat decizia de a-i premia şi pe aceşti copii cu câte un cadou:

*(unul dintre părinţi ne pot da un mesaj pe pagina de Facebook pentru a discuta condiţiile înmânării acestora)

  • Desenul şi premiul lui Mark Vrabie, 6 ani
  • Desenul şi premiul lui Rotari Victor, 10 ani
  • Desenul şi premiul lui Griceaniuc Artemie, 7 ani
  • Desenul şi premiul lui Cheptene Adelina, 10 ani
  • Desenul şi premiul lui Cheptene Evelina, 12 ani

Aducem mulţumiri participanţilor, părinţi şi copii, pentru că ne urmăresc! Staţi aproape pentru că vor urma şi alte concursuri!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/