Spatial Audio de la Apple Music devine disponibil pentru prima dată nativ în maşinile Mercedes-Benz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Apple și Mercedes-Benz au anunțat că foarte apreciatul Spatial Audio de la Apple Music cu suport pentru Dolby Atmos este acum disponibil ca experiență nativă în vehiculele Mercedes-Benz, pentru prima dată pe dispozitive non-Apple, oferind angajamentul comun de a oferi clienților din întreaga lume cea mai bună experiență muzicală!

Apple Music cu Spatial Audio este complet integrat prin sistemul de infotainment MBUX mai întâi pe Mercedes‑Maybach S‑Class, EQS și SUV-ul EQS, precum și pe noile EQE, EQE SUV și S‑Class, dotate cu sistemele Burmester® Premium 3D sau Burmester® High-End 4D, echipând aceste vehicule cu sisteme de calitate de studio, care sună mai bine decât în ​​orice sală de concert și oferă șoferilor o experiență de ascultare complet captivantă, cu o claritate de neegalat, multidimensională.

În acelaşi timp, Mercedes-Benz a lansat o nouă colaborare cu Apple Music și Universal Music Group (UMG), care își propune să revoluționeze nu numai modul în care este creată muzica, ci și modul în care este redată și savurata în mașină – și nu numai. Înțelegând că mulți muzicieni și artiști de înregistrări își bazează deja aprobarea pentru un nou mix de piesă pe modul în care sună atunci când este redat într-o mașină, Mercedes-Benz, Apple Music și UMG au intrat într-o nouă eră a divertismentului în mașină prin stabilirea experienţei audio în maşină ca punct de referință pentru producția muzicala şi calitatea redării.

Mai pe înţelese, cu acest nou standard audio, UMG le permite artiștilor ce fac înregistrări să își bazeze procesul de aprobare a melodiilor pe modul în care sună mixul final într-un Mercedes-Benz și să introducă sigiliul „Aprobat într-un Mercedes-Benz” ca standard de aur al sunetului. În plus, UMG planifică să înființeze un mediu de studio în Sindelfingen, Germania, bazat pe Studio C al Capitol Studios, un studio muzical de referință global pentru mixarea Dolby Atmos.

Conform unor sondaje şi studii realizate în colaborare cu producătorul auto, mașinile au devenit unul dintre cele mai frecvent utilizate dispozitive muzicale în zilele noastre. În timp ce 90% din populația lumii ascultă muzică, o persoană obișnuită face acest lucru timp de 961 de ore pe an. Peste 70% dintre consumatorii de muzică declară că o ascultă mai ales într-o mașină.

Pe lângă aceasta, aproape 72% dintre șoferi declară că nu își pot imagina o călătorie cu mașina fără muzică, în timp ce pentru doi din trei dintre respondenți, calitatea sunetului în mașină este importantă sau foarte importantă. Iar într-un sondaj recent peste 76% dintre șoferii intervievați au spus că a avea un sunet spațial realist este fie „important”, fie „destul de important” pentru ei.

Pentru a utiliza serviciul Apple Music în maşinile Mercedes-Benz sunt necesare un ID personal Mercedes me și acordul cu Termenii de utilizare Mercedes me connect. Mai este necesară o conexiune de date mobile pentru a utiliza serviciul Apple Music. Clienții pot achiziționa volumul de date necesar prin portalul Mercedes me de la un operator de rețea mobilă (MNO) sau îl pot utiliza pe al lor prin intermediul tarifului de date pentru smartphone-ul lor, prin tehnologia tethering. Utilizarea Dolby Atmos are ca rezultat un consum crescut de volum de date!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/