Stephan Winkelmann: „Lamborghini nu este şi nici nu va fi îngrijorată din cauza pierderii pieței ruse”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Producătorul italian de supercaruri și SUV-uri scumpe Lamborghini poate compensa fără prea multe dificultăți pierderile în termeni de vânzări din cauza suspendării activității pe piața rusă. Stephan Winkelmann, directorul executiv, a declarat că pierderea pieţei ruse nu este şi nici nu va fi un motiv de îngrijorare pentru companie.

Până la sfârșitul lui 2021 în Rusia au fost livrate aproximativ 200 de mașini noi, ceea ce a fost un record istoric absolut.

Lamborghini va monitoriza evoluția situației din Ucraina, iar dacă nu se va schimbă, compania va trebui să uite de Rusia pentru o vreme, deoarece are un număr mare de comenzi preplătite pentru mașini din întreaga lume și o coadă lungă pentru ele.

„Mașinile pe care am planificat să le producem pentru Rusia în acest an ar putea fi ușor absorbite de alte piețe”, a declarat Winkelmann într-o conferință de presă.

În cadrul conferinței de prezentare a rezultatelor financiare pentru 2021 s-a comunicat şi despre planurile brandului pentru 2022. În lunile următoare, Lamborghini va dezvălui inovații pentru Huracan și Urus, câte două pentru fiecare model, pentru a încheia era maşinilor dotate doar cu motoare cu ardere internă și pentru a trece la hibridizare, începând cu sosirea modelului care va înlocui Aventador în 2023.

În 2021, profitabilitatea companiei a fost de 20.2%, în următorii ani fiind planificată creșterea acesteia la 22-25%. Cifra de afaceri a atins maximumul all-time de 1.95 miliarde de euro, o creștere de 19% față de 2020. Anul 2021 a fost, de asemenea, cel mai bun an înregistrat vreodată la nivel comercial, cu 8.405 mașini livrate la nivel global (+13% față de 2020).

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/