Surpriză în vama Galaţi – un şofer moldovean care timp de 15 ani are permisul anulat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Istorie reală şi încă e de mirare cum în tot acest timp nu a dat ochii cu poliţia de patrulare! Ori dacă a dat, s-a trecut cumva cu vederea peste acest aspect?!?

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați Rutier efectuează cercetări privind un cetățean din Republica Moldova, care s-a prezentat la volanul unui autoturism înmatriculat în Moldova, având intenţia de a ajunge în România, deși avea dreptul de a conduce anulat. De mult timp anulat!

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a prezentat la control un permis de conducere moldovenesc. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, s-au efectuat verificări suplimentare, în comun cu autoritățile din Republica Moldova. Drept rezultat s-a aflat că dreptul persoanei de a conduce autovehicule este anulat încă din data de 22.10.2008!

Permisul de conducere a fost reținut pe bază de dovadă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/