Suspendare de trafic în centrul Chişinăului până pe 23 mai. Detalii

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 29 martie – 23 mai 2022 va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Sfântul Gheorghe, dar și pe str. Tighina, tronsonul cuprins între străzile Avram Iancu și Columna.

Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a părții carosabile și a trotuarelor.

Pe perioada executării lucrărilor, stația terminus a rutelor municipale de autobuz nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39, se transferă pe str. Tighina nr. 65 şi 63 – 63/6 (tronsonul cuprins între str. Mitropolit Varlaam și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt).

Pe durata efectuării lucrărilor edilitare pe străzile menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • Microbuzele de pe rutele nr. 103, 108, 166, 171, 174 și 190 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Mitropolit Varlaam, str. Alexandr Pușkin, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.
  • Autobuzele de pe rutele nr. 24, 31, 38 și 39 vor circula de pe str. Ismail, pe str. Mitropolit Varlaam, str. Tighina, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă!

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata