Toyota a început să avertizeze oficial clienţii din Japonia că şi-ar putea primi noul Land Cruiser peste patru ani

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Toyota anunţă oficial că perioada de așteptare pentru SUV-ul Land Cruiser 300 de către cumpărătorii de pe piața internă a Japoniei este de aproximativ patru ani! Toyota Motor a publicat informații despre acest lucru pe site-ul său oficial nipon.

Prognoza făcută pe 19 ianuarie 2022 se poate modifica în funcție de situația producției în viitor.

„Vă mulțumim că ați luat în considerare și ați comandat vehiculul nostru. Ne cerem scuze sincer pentru faptul că Land Cruiser a fost foarte bine primit nu numai în Japonia, ci și în întreaga lume și este de așteptat că va dura mult timp pentru a-l livra după primirea unei comenzi. Termenul de livrare a comenzilor de acum încolo poate fi de aproximativ 4 ani. Vom face tot posibilul pentru a scurta timpul de livrare și apreciem înțelegerea dumneavoastră.”

Compania explică acest lucru prin cererea mare pentru LC 300 atât în ​​Japonia, cât și în întreaga lume. În plus, producția ritmică a modelului este dată peste cap în mod intermitent din cauza întreruperilor în furnizarea de componente electronice, dar şi din cauza îmbolnăvirilor de coronavirus în fabricile cheie din Asia de Sud-Est.

Timpii lungi de așteptare au afectat Land Cruiser 300 de când a fost lansat în Japonia în august 2021. Chiar și atunci, livrările celor mai căutate niveluri de echipare au fost amânate cu patru ani, însă abia acum Toyota a început să avertizeze clienții pe site-ul său.

Pentru a remedia cumva situația, vara trecută producătorul a interzis chiar revânzarea maşinii: cumpărătorii unui nou SUV din Japonia au fost obligați să semneze un acord prin care se angajează să nu vândă SUV-ul pe piața secundară în primul an de proprietate. Astfel Toyota a încercat să influențeze situația cu privire la speculanţi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/