Tragedie în raionul Orhei. Un tânăr ”motociclist” nu ar fi manifestat prudență și a lovit trei minori

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dar după acest caz, încă nu e momentul ca poliția să ia la control strict și imediat orice ”motociclist” din orice sat din Moldova? De ce pe drumurile publice trebuie să apară conducători care nu au acest drept?

Vineri, 26 iulie, în jurul orei 22:00, în unitatea de gardă a IP Orhei a parvenit un apel cu privire la producerea unui accident grav în localitatea Lucașeuca. S-a soldat cu mai multe persoane traumatizate. Persoana care s-ar face vinovată a fost reținută.

Accident în Lucașeuca, raionul Orhei
FOTO: IGP

Informațiile preliminare după cercetările de la fața locului

Un tânăr de 18 ani, care conducea o motocicletă Peda B10, care nu era înmatriculată în modul prevăzut de lege și fără a dispune de permis de conducere sau dovadă perfectată pe numele său, a lovit trei minori care se deplasau pe partea dreaptă a drumului. ”Motociclistul” se deplasa spre centrul satului Lucașeuca și nu ar fi manifestat prudență pe traseu.

În urma accidentului rutier, doi băieți de 14 ani au fost transportați la Spitalul Raional Orhei, fiind internați în stare stabilă cu diferite traumatisme corporale. Însă o minoră de 17 ani a fost internată în stare extrem de gravă și sâmbătă dimineața a decedat în secția reanimare.

Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 72 de ore. Nu fusese în stare de ebrietate. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele acestui eveniment nefericit.

Reiterăm că siguranța din trafic depinde de fiecare, indiferent ce mijloc de transport conduci!

Vezi și: (video/update) Accident cu final tragic lângă Comrat. Un minor s-a încrezut prea mult în abilitățile-i de motociclist

Cmentariile sunt închise