Un radar al poliţiei române a surprins deocamdată cea mai mare viteză de deplasare din acest an

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un ceh de 38 de ani şi-a cumpărat un BMW M3 Competition şi s-a gândit că drumurile magistrale din România sunt ca şi cele din Germania, fără o limită de viteză. În weekend, pe Autostrada A1, pe teritoriul judeţului Arad, a fost surprins de radar gonind spre frontieră cu 281 de km/h pe un sector cu o limită impusă de 100 km/h.

Polițiștii au aflat de la șofer că acestea se întorcea de la un raliu (întâlnire a posesorilor de maşini sport) care a fost organizat sâmbătă în Mamaia. Șoferului i-a fost aplicată sancțiunea maximă ce prevede amendă de 2.900 RON și interdicția de a utiliza drumurile publice din România în următoarele patru luni.

În perioada 3-4 septembrie, pe tronsonul Pecica-Nădlac, a fost desfăşurată o acţiune pentru monitorizarea vitezei de deplasare. În cadrul activităţilor au fost aplicate 77 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 68.000 de lei româneşti, dintre care 58 pentru depăşirea vitezei legale de deplasare: 26 de conducători auto au rămas fără permis pentru 90 de zile (au depăşit viteza legală maximă cu +51 km/h), iar 21 pentru 120 de zile (au depăşit cu +71 km/h).

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/