Veste proastă! Cine îşi va lăsa maşina lângă piaţa de flori de pe strada Bodoni şi-ar putea-o găsi apoi la Truşeni

Planurile autorităţilor şi dispoziţiile semnate în această primăvară intră uşor în vigoare! Amintim că din 1 martie 2020 se interzice parcarea unităților de transport pe străzile din zona centrală a orașului, unde circulă transportul public (troleibuze și autobuze).

Regimul restricționat pentru parcarea mașinilor personale, pe trotuar și pe partea carosabilă, vizează în special: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin, str. Alexei Mateevici, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, str. Constantin Tănase, bd. Grigore Vieru și str. Kiev.

Direcția generală transport public și căi de comunicație va revizui și va modifica, până la finele anului 2020, proiectele de organizare a circulației rutiere pe fiecare stradă de tranzit, luând în considerare aplicarea regimului restricționat de parcare.

Şi iată că acum au apărut indicatoare “Oprire interzisă” şi pe un perimetru preferat pentru parcare de către mulţi şoferi din capitală. Vorbim despre banda extremă stânga de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, tronsonul de vis-a-vis de buticurile unde se comercializează flori.

Aşadar, dacă până mai nu demult nu era vreun astfel de indicator, acum există pretext legal pentru a se da amenzi şi a se evacua automobile la parcarea specială de la Truşeni! Fiţi dar prudenţi şi încercaţi să găsiţi alt loc pentru a lăsa maşina, unul care nu vă va aduce probleme!

FOTO: facebook.com/aniutaaaa

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cate-o-parcare-supraetajata-va-fi-construita-langa-circ-si-asem/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/