(video) 50 de ani de Range Rover: Land Rover sărbătoreşte jubileul printr-o artă pe zăpadă unică

Anul acesta, Range Rover va sărbători 50 de ani de inovație, după ce a debutat în 1970 și a introdus o serie de tehnologii de prim rang mondial în sectorul SUV-urilor. Land Rover începe sărbătorile aniversării de 50 de ani la poligonul său de teste de iarnă din Arjeplog, Suedia.

Land Rover a sărbătorit jubileul de aur a Range Rover prin crearea unei piese uriașe de artă “sub zero”. Creaţia grafică a umplut interiorul unui circuit sferic cu un diametru de 260 metri, acolo unde toate viitoarele modele Land Rover sunt testate la capitolul direcţie.

Centrul de teste din Arjeplog a Land Rover utilizează un lac înghețat pentru a oferi condițiile perfecte pentru ca inginerii să testeze și să evalueze cele mai noi modele. Renumitul artist de zăpadă Simon Beck a creat logoul aniversar de 53.092 m² cu propriile picioare, parcurgând peste 45.000 de pași pe suprafață, însoțit de un cvartet format din cele mai noi modele Range Rover SV: Range Rover SVAutobiography, Range Rover SVAutobiography Dynamic, Range Rover Sport SVR şi Range Rover Velar SVA Dynamic.

Din 2014, inginerii experți, meșterii și femeile de la Special Vehicle Operations au fost responsabili de proiectarea și producerea celor mai rapide, mai luxoase și mai exclusive modele Range Rover din istoria SUV-ului de lux de 50 de ani. Luxul, performanța și capacitatea familiei SV reprezintă vârful dezvoltării Range Rover.

Arjeplog este, de asemenea, casa Jaguar Land Rover Ice Academy, unde clienții experimentează fiorul conducerii dinamice de gheață, sub instrucțiuni atente de la experți în conducere de talie mondială. Campionul mondial la box în categoria grea, Anthony Joshua OBE, cel care s-a ales recent şi cu un SUV Range Rover SVAutobiography personalizat, a cunoscut condițiile extreme în cadrul sărbătorilor, unde a învățat arta conducerii pe timp de iarnă sub supravegherea instructorilor Academiei.

Familia de modele de lux Range Rover va marca 50 de ani de inovație de pionierat și rafinament fără egal în iunie 2020, cu ocazia aniversării introducerii Range Rover-ului cu două uși în 1970. De atunci, Range Rover Sport, Range Rover Evoque și Range Rover Velar au a extins familia până la o linie puternică de patru SUV-uri, cele mai dorite și avansate din lume.

Range Rover-ul original a fost SUV-ul cu tracţiune integrală care a introdus frânele cu sistem anti-blocare, electronic Traction Control și Automatic Electronic Air Suspension, în timp ce modelul din 2012 a fost pionier în arhitectura caroseriei din aluminiu printre SUV-urile mari. În 2015, Range Rover a fost primul vehicul care a fost echipat cu inovativul All-Terrain Progress Control al Land Rover – disponibil acum pe toată gama de modele Land Rover.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Cel mai scump SUV nou din Moldova! Analizăm Range Rover SVAutobiography

(video) Test Drive: Range Rover Sport SVR 2019 – dezlănțuim 575 de cai putere pe autobahn-urile germane!

(video) Test Drive: Noul Range Rover Sport Facelift

Cmentariile sunt închise