(video) A prins curaj la 23 de ani! O nouă urmărire în seara zilei de ieri în Chişinău

0

Chiar dacă de la începutul acestui an, din cauza vitezei excesive și neadaptate la condițiile din trafic, au decedat 42 de persoane în 232 de accidente rutiere, unii șoferi privesc indiferent la asta și cred că sunt nemuritori. Din vina lor alte 263 de persoane au rămas cu sechele pe viața, cu imposibilitatea de a se deplasa sau să-și cuprindă apropiații.

Pe rețelele de socializare, un conducător auto a criticat acțiunile oamenilor legii, după ce aceștia l-au sancționat că se deplasa cu viteză excesivă prin capitală și nu a stopat unitatea de transport la somațiile polițiștilor.

În acest context, INSP vine cu detalii şi precizează următoarele: la 23 iunie curent, în jurul orei 22:00, angajații INSP al IGP a fost observat un automobil de marcă BMW care se deplasa cu viteză excesivă la intersecția străzilor Ciuflea cu București.

La semnalul inspectorilor de patrulare de a opri autoturismul, șoferul a ignorat totalmente somația și a accelerat deplasându-se cu viteză excesivă, spre sectorul Botanica.

Imediat, a fost solicitat ajutorul unor echipaje de patrulare, dar și a BPRO a Direcției de Poliție a municipiul Chișinău. În scurt timp șoferul automobilului a fost stopat la intersecția bd. Dacia cu str. Hristo Botev.

Şoferul s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de doar 23 de ani, locuitor al municipiului Chișinău. Acesta se afla la volanul unei mașini cu numere străine și nu avea permisul de conducere asupra lui. Testat alcoolscopic, rezultatul a fost negativ.

Pentru faptul că a opus rezistență oamenilor legii i-au fost aplicate cătușele și condus la sediul poliției pentru documentare, iar mașina a fost dusă la parcarea specială. Cazul este documentat în continuare de Inspectoratul de Poliție Botanica.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere provoacă tragedii și că nu va tolera asemenea comportament în trafic. Viteza ia vieți nevinovate, iar cei care expun riscului participanții la trafic vor fi pedepsiți conform legii.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-balti-o-noua-urmarire-pentru-a-opri-un-sofer-in-stare-de-ebrietate/

https://autoblog.md/video-urmarire-in-raionul-falesti-s-a-incheiat-goana-cu-masini-ale-politiei-avariate/

https://autoblog.md/video-politia-a-publicat-un-video-din-timpul-urmaririi-de-ieri-cum-a-incercat-sa-fuga-soferul-baut/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata