(video) Accident cu scandal lângă UNIC. Cinci maşini s-au ciocnit în lanţ

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!


Şi astăzi este o zi a neatenției la volan. Un accident în lanţ s-a produs în această după amiază pe bd. Ştefan cel Mare, în preajma intersecției cu strada Tighina, implicând cinci autoturisme. Imaginile filmate de martori arată şi o ceartă verbală între şoferi.

Cine s-a făcut vinovat de acest carambol deocamdată nu se cunoaşte. Impactul a fost destul de puternic, încât în unele maşini s-au activat airbagurile. De suferit a avut conducătorul modelului Skoda, fiind preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În rest, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, iar persoana vinovată riscă tradiționala sancțiune sub formă de amendă şi puncte de penalizare, ori alta în dependenţă de gravitatea leziunilor primite de victimă. Pe caz a fost iniţiată o anchetă.

Încă un accident în lanţ s-a produs în PMAN:

Un alt accident în lanţ s-a produs la o distanţă de câteva cartiere, lângă Parlament, în intersecția bd. Ştefan cel Mare cu strada Sfatul Ţării:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise