(VIDEO) Accident grav pe traseul R3, lângă Dănceni. Doi bărbaţi au ajuns la spital

Accident grav pe traseul R3 Chișinău-Hîncești, în zona intersecției cu drumul ce duce spre localitatea Dănceni. La faţa locului a intervenit poliţia, salvarea şi pompierii.

Conform informaţiilor care ne-au fost comunicate de Didenco Mariana, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, în accidentul înregistrat la ora 11:15 au fost implicate un Mercedes-Benz Sprinter şi un Mercedes-Benz E-Class. Primul era condus de un bărbat de 47 de ani, iar al doilea de o femeie de 38 de ani.

S-a stabilit că şoferul din spatele volanului microbuzului se deplasa pe direcția Dănceni, spre intersecția cu traseul R 3, acolo unde s-a tamponat lateral-frontal stânga cu sedanul care se deplasa din direcția mun. Chișinău spre direcția mun. Hîncești.

În urma impactului conducătorul Mercedes-ului Sprinter, cât și un pasager din E-Class, un bărbat de 71 ani, au fost transportați la spitalul de Urgență din mun. Chișinău cu diferite traumatisme. Pompierii au intervenit pentru descarcerare!

Fiind testată pe loc cu aparatul Drager, şoferiţa care nu a avut de suferit nu s-a dovedit a fi în stare de ebrietate. Alte circumstanțe cu privire la producerea accidentului rutier se stabilesc. Preliminar, bărbatul de 47 de ani s-ar face vinovat de cele întâmplate.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/