(video) Accident grozav în Virginia. Un polițist, la limită de a fi ucis de un BMW M3 scăpat de sub control

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe 1 mai, în jurul orei 11:38, un ofițer de patrulă a tras pe dreapta un BMW Seria 7 într-o curbă a Fairfax County Parkway, o autostradă principală din statul american Virginia. În timp ce purta discuții cu șoferul sedanului, din sens opus, asupra unui BMW M3 s-a pierdut brusc controlul volanului. Cel mai probabil conducătoru-i în vârstă de 17 ani s-a speriat de văzul girofarului.

A urmat un derapaj lung şi necontrolat, cu viteză mare, cu ieşire pe contrasens. BMW-ul negru a intrat agresiv în cel oprit de patrulă, iar ofiţerul care stătea lângă a scăpat ca prin minune.

Șoferul din BMW Seria 7 a fost transportat la spital cu răni ușoare, care nu i-au pus în pericol viaţa, iar după primirea asistenței medicale a fost externat. Răni uşoare a avut de suferit şi ofițerul de poliție. Șoferul minor din BMW M3 și cei doi pasageri ai săi au suferit la fel nişte traumatisme uşoare. Tânărul a fost acuzat de conducere imprudentă.

Departamentul de poliție al comitatului Fairfax se bucură de faptul că acest accident nu a dus la o tragedie şi afirmă că este un memento important că viața se poate schimba într-o clipă. Este responsabilitatea șoferului să conducă în siguranță și să ajungă în siguranță.

Același departament de poliţie spune că părinții și tutorii ar trebui să ia în considerare utilizarea acestui videoclip ca o oportunitate de a avea o conversație cu șoferii adolescenți despre modul în care comportamentul lor de conducere poate afecta viața altora.

În SUA, un permis de conducere se poate obține de la vârsta de 15 ani.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/