(video) Accident ieşit din comun în România. Un BMW a ajuns pe o casă, dar fără motor, după care a aterizat cu pasagerii teferi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Chiar la început de an, în ziua de 1 ianuarie, în localitatea Lancrăm din judeţul Alba, România, s-a produs un accident rutier ieşit din comun. La patru zile de atunci, iată că au apărut și primele imagini surprinse de martori. În filmarea realizată până să ajungă echipele de salvare se văd victimele, dar și ce a mai rămas din mașina grav avariată.

Din cauza vitezei, BMW-ul a ajuns pe acoperișul unei case, iar în urma impactului motorul şi alte resturi au zburat mai departe. Localnicii cred că totul s-ar fi întâmplat în urma unei întreceri cu implicarea a două maşini, notează alba24.ro

Atenție! Imagini cu impact emoțional!

VIDEO: alba24.ro

Martorii spun că accidentul de pe DN1, de pe raza localității Lancrăm, s-ar fi produs ca urmare a unei curse auto între două autoturisme. Din cauza vitezei cu care gonea spre Sebeș, șoferul BMW-ului, un tânăr de 19 ani, ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a început să meargă pe trotuarul de pe lângă case.

La un moment dat, mașina a lovit o bordură și, din cauza vitezei, a sărit peste o alta parcată în fața porții (care a servit drept rampă de lansare) și a sfârșit în acoperișul casei, după care a căzut pe asfalt. Din cauza impactului puternic, motorul a sărit de sub capotă şi a ajuns cam la 25 de metri distanţă, iar alte părţi şi piese s-au împrăștiat pe toată strada.

În mașina respectivă se aflau patru persoane, trei minori și tânărul de 19 ani de la volan. Toți patru au scăpat cu viață, dar cu multiple contuzii care nu sunt grave. Una a fost descarcerată.

Cmentariile sunt închise