(video) Accident-lecție pentru toți iubitorii de accelerații intense pe străzi urbane. Vezi momentul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În Republica Moldova inclusiv există o categorie de conducători auto care au exces de adrenalină. Și o manifestă deseori în trafic. De exemplu prin accelerații bruște de la semafoare sau imediat după un viraj într-o intersecție, ori atunci când nu există obstacole pe o bandă. Însă în multe cazuri emoțiile se pot transforma din pozitive în negative. Și iată unul din ele.

Din nou cităm RCR, unde scrie negru pe alb: „Persoana care conduce un vehicul trebuie să posede cunoştinţe şi să execute cerinţele prezentului Regulament, precum şi să posede dexteritatea necesară de a conduce în siguranţă vehiculul pe drum. Conducătorul trebuie să conducă vehiculul în conformitate cu limita de viteză stabilită, ţinînd permanent seama de dexteritatea în conducere care i-ar permite să prevadă situaţiile periculoase”. Situații periculoase gen un accident!

Și iată că din cauza celor care nu respectă RCR au de suferit mulți alții… Și întrebarea este: de ce trebuie să sufere alții care nu poartă nicio vină și respectă RCR?… De ce un accident care nu ar trebui să se întâmple, se întâmplă?

Accidentul din imagini a fost înregistrat în seara zilei de 25 mai pe strada Gheorghe Asachi. Au intervenit atât polițiștii, cât și medicii de la urgență. Conform datelor valabile, ATV-ul era condus de un minor de 17 ani, iar Opel-ul de un bărbat de 41 de ani. Autovehiculele au fost deteriorate tehnic. Tânărul a fost preluat și transportat la spital.

VIDEO: facebook.com/iurie.vasluianu
FOTO: facebook.com/iurie.vasluianu

Vezi și: (video) În stânga Nistrului nu se învață RCR? Momentul unui accident prostesc pe strada Grădina Botanică

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise