(video/update) Accident mai neobișnuit în Chișinău. O autospecială a căzut parțial de pe un pod

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2) (video) IGSU a ridicat camionul ce atârna pe podul din strada Ismail. Vezi și momentul accidentului


(update #1) La moment circulația dinspre strada Calea Basarabiei spre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, precum și porțiunea de sub pod de pe strada Ismail, este parțial sistată. Polițiștii de patrulare sunt la fața locului pentru a asigura redirecționarea transportului, până când au loc acțiunile de ridicare și evacuare a autospecialei.


Poliția a fost sesizată cu puțin timp în urmă despre producerea unui accident rutier pe podul de pe str. Ismail din Chișinău. O autospecială de la salubritate a lovit gardul de protecție și a căzut pe o scară adiacentă, însă în continuare există riscul să cadă la pământ, sub pod. În mod evident, zeci de șoferi nu au ezitat să filmeze această ”atracție turistică”.

La fața locului a intervenit Poliția, dar și serviciile de urgență de profil pentru intervenție rapidă. Pompierii asigură securitatea anti incendiară. Primăria declară că va reveni cu detalii despre ce s-a întâmplat mai exact, însă preliminar, din spusele șoferului autospecialei, un alt autoturism i-ar fi tăiat calea.

Potrivit IGP, circulația pe porțiunea dată de drum este sistată pe o perioadă nedeterminată! Se recomandă șoferilor să evite zona și să dea dovadă de înțelegere.

Din imaginile video se poate observa că șoferul și un pasager s-au auto evacuat din cabină, fiind teferi. Alți participanți la trafic nu au fost implicați în accident.

VIDEO: facebook.com/Daniela Graur , facebook.com/Andrew.Styrza, facebook.com/lerazdesi

Apropo, pe acest pod există restricții de circulație a autocamioanelor: Noi indicatoare pe podul din strada Ismail, valabile pentru camionagii

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise