(video) O depăşire care i-a pus în pericol viaţa proprie, cât şi a pasagerilor. Isprava unui şofer lângă Chetrosu

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spațiul online a fost publicat momentul producerii unui accident în seara zilei de 6 august, având următoarea descriere: „BMW a ieșit pe contrasens, având o femeie gravidă pe scaunul de lângă șofer. Nu sunt sigur dacă avea cuplată sau nu centura, însă plângea foarte tare de durere sau șoc, nu cunosc exact. Aveți grijă de apropiați și de cei din jur, nu va grăbiți șoferi!”

Am căutat să aflăm mai multe detalii despre acest accident și iată ce am aflat. Deși a implicat doar două mașini, nu s-a mers pe procedura de constatare amiabilă, motiv pentru care a fost solicitată poliţia la faţa locului. Preliminar s-a stabilit că un tânăr de 36 de ani, care conducea BMW-ul, nu a respectat prevederile RCR şi a efectuat o depăşire neregulamentară, manevră care a rezultat în ceea ce arată imaginile.

În urma accidentului rutier nicio persoană nu a avut de suferit. La volanul Mercedes-ului se afla o tânără în vârstă de 20 de ani. Ambii conducători auto nu fuseseră în stare de ebrietate.

Atenție, limbaj licențios!

VIDEO: facebook.com/Вадим Коваль

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise