(video) Accident nocturn grav pe strada Albișoara. Șoferul care l-ar fi generat a fugit de la fața locului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident nocturn grav s-a întâmplat noaptea târziu pe strada Albișoara. A implicat două autoturisme, unul dintre care s-a răsturnat în afara carosabilului. Primele informații au fost că a avut de suferit un bebeluș, în timp ce șoferul care ar fi provocat coliziunea ar fi părăsit locul.

Contactând Poliția Capitalei pentru detalii, informațiile preliminare neoficiale s-au adeverit. Ofițerul de presă Natalia Stati ne-a declarat că accidentul a fost înregistrat aproximativ la ora 1:30. Echipajul de poliție trimis la fața locului a găsit un Mercedes-Benz și un Opel, ultimul fiind răsturnat.

La volanul mașinii de culoare albă se afla un tânăr de 33 de ani, care avea în habitaclu un bebeluș de doar 10 luni. Copilașul a avut de suferit și a fost transportat de urgență la spital.

Și da, conducătorul automobilului Mercedes-Benz a părăsit locul comiterii accidentului rutier! Pe caz s-a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, stabilirea identității fugarului și locul aflării acestuia.

VIDEO: martori oculari – @perlo23, Roman B

Amintim că șoferul care a fost găsit vinovat de producerea accidentului pe bd. Decebal la fel conducea un Mercedes-Benz și la fel a fugit de la fața locului.

Din păcate lecția generată de acel caz nu a fost apreciată, luată în considerare chiar de toți, iar conducătorul care ar fi generat accidentul din această noapte de pe strada Albișoara ar face bine să știe că va purta acum răspundere mai mare pentru că a decis să plece!

Cmentariile sunt închise