(video) Accident nocturn la Telecentru. Un șofer a răsturnat o mașină lângă pod și a lăsat-o cu pasageri acolo

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident bizar s-a produs aseară târziu în apropiere de podul din cartierul Telecentru. A fost înregistrat de poliție la ora 22:22. La fața locului a fost solicitat un echipaj pentru documentare, căci un automobil s-a răsturnat și din el au fost văzute ieșind vreo cinci persoane, potrivit martorilor.

Conform informațiilor care ne-au fost oferite de Poliția Capitalei, prin ofițerul de presă Natalia Stati, s-a constatat că asupra VW-ului s-ar fi pierdut controlul în acea neînsemnată curbă la intrarea spre pod. După răsturnare mașina a mai derapat și s-a ciocnit cu un Jeep condus de un bărbat de 36 de ani. Și interesant este că șoferul din VW a putut cumva fugi de la fața locului!

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Vehiculele au fost deteriorate, iar VW-ul a fost ridicat la parcarea specială. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru a se stabili mai multe circumstanțe. Șoferul fugar este acum căutat pentru a da explicații despre accident.

VIDEO: martori oculari t.me/@vv111111111111111, Viber/@Ion
Accident cu răsturnare la Telecentru
FOTO: Andrei Gluhu

Vezi și: (video) După cum am intuit! Microbuzul răsturnat în cartierul Telecentru, răpit de un tânăr

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise