(video) Accident nocturn pe bulevardul Dacia. Un șofer a întâlnit agresiv un pilon

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi, la scurt timp după miezul nopții, Poliția Capitalei a înregistrat prin apel 112 un accident care s-a produs pe bd. Dacia. Inițial existau informații că s-au ciocnit două automobile, însă în realitate a fost implicat unul singur.

La fața locului a mers un echipaj de poliție care a găsit un Hyundai Santa Fe condus de un bărbat de 39 de ani. Acesta ar fi pierdut controlul asupra mijlocului de transport și s-a ciocnit într-un pilon electric.

Mașina a fost deteriorată semnificativ. Imagini de la fața locului arată lipsa a cel puțin unei roți. Deocamdată nu sunt clare circumstanțele și cum s-a putut întâmpla un astfel de impact puternic pe această porțiune de drum care este un buzuar al bulevardului. Urme ale unei veniri de pe contrasens nu se văd pe gazonul din apropiere.

Mai aflăm că șoferul a solicitat intervenția serviciului medical de urgență. I s-a acordat ajutor la fața locului, refuzând spitalizarea.

Accident pe bd. Dacia // FOTO: facebook.com/vasea.ghilan
Accident pe bd. Dacia // FOTO: facebook.com/vasea.ghilan

Vezi și: (video) Momentul răsturnării unei Dacia pe bd. Decebal. Accidentul grav, provocat de un şofer începător

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise