(video) Accident teribil în Durlești, surprins de o cameră. Două persoane au ajuns la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident nocturn grav în Durlești. S-a produs pe strada Tudor Vladimirescu, în apropiere de una din intrările în oraș. Impactul a fost atât de puternic încât mulți localnici real s-au speriat de la bubuitură auzită.

Accidentul s-a întâmplat pe o porțiune a străzii unde, în timpul precipitațiilor abundente, se adună apă pe carosabil și aceasta nu pleacă nicăieri. Vedem din înregistrarea video că un șofer s-a oprit și a inclus semnalizatorul de avarie pentru a decide dacă poate face față apei sau nu. În ciuda precipitațiilor și vizibilității reduse, din spate s-a apropiat ca un fulger un microbuz.

Conform datelor Poliției Capitalei, care ne-au fost comunicate de ofițerul de presă Svetlana Scripnic, accidentul a fost înregistrat la ora 23:23. Un Ford a lovit puternic din spate un VW, primul răsturnându-se. Cu traumatisme au fost preluați și transportați la urgență șoferul și un pasager din VW. În schimb, tipul din Ford a scăpat teafăr și nevătămat.

Ce vârstă au cei implicați în accident și dacă sunt originari din Durlești nu se cunoaște.

VIDEO: t.me/@vadim_parasii

Vezi și: (video) Accident în Durleşti. Momentul impactului neaşteptat care ar fi dus maşinile în curtea unei case

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise