(video) Accident teribil lângă Bilicenii Vechi, cu moment al impactului filmat. Două persoane și-au pierdut viața

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi, în apropierea satului Bilicenii Vechi din raionul Sîngerei, pe traseul R6 s-a produs un grav accident rutier. Din nefericire două persoane (soț și soție) și-au pierdut viața. Un participant la trafic ce se deplasa alături a surprins totul cu a sa cameră de bord.

Conform informațiilor disponibile, la volanul microbuzului Renault se afla un bărbat de 36 de ani din municipiul Bălți. Toyota era condusă de o femeie de 40 de ani, originară din raionul Sîngerei. Aceasta a decedat la fața locului după ce toată forța impactului lateral a luat-o asupra sa.

În ambele vehicule se afla câte un pasager, toți fiind transportați la spitalul din Bălți pentru îngrijiri medicale. Dar în scurt timp și pasagerul din Toyota, un bărbat de 38 de ani, a decedat.

La spital se află și șoferul din Renault. Acestuia i-au fost prelevate probe biologice pentru determinarea dacă era sau nu în stare de ebrietate. Rezultatul a ieșit negativ.

Poliția continuă investigarea pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului.

Iată și câteva fotografii cu urmările accidentului de lângă Bilicenii Vechi. La fața locului au intervenit toate serviciile, inclusiv pompieri care au fost nevoiți să intre în câmp cu autospeciala pentru a efectua lucrările necesare.

Vezi și: (video/update) Şoferul şi-ar fi pierdut cunoștința la volan. Momentul accidentului din Bilicenii Vechi

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise