(video) Accidente prin Moldova din cauza nerespectării RCR. Un motociclist a decedat astăzi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nicio zi fără accidente grave. Astăzi, în jurul orei 16:00, polițiștii din raionul Nisporeni au fost alertați despre producerea unui accident rutier pe traseul din apropierea satului Milești. Acesta s-a soldat cu un deces din păcate.

accidente grave
FOTO: IGP

S-a stabilit la fața locului că un tânăr de 24 de ani, care conducea un Ford Transit, s-a ciocnit cu o motocicletă Kavaki condusă de un bărbat de 68 de ani. Acesta din urmă a fost cel ce și-a pierdut viața, deși avea o cască de protecție potrivit IP Nisporeni.

Polițiștii au constatat preliminar că motociclistul nu ar fi cedat trecerea Ford-ului care se deplasa pe drumul cu prioritate. Tânărul nu era în stare de ebrietate. Alte circumstanțe se stabilesc.

IGP reiterează: nerespectarea regulilor de circulație produce accidente tragice. Fiți prudenți la drum! Amintim că potrivit RCR, conducătorul de vehicul este obligat să poarte pe cap casca de protecţie prinsă cu cataramă în timpul deplasării pe motocicletă (ciclomotor) şi să se asigure că pasagerii au procedat la fel. Casca de protecție este obligatorie și pentru conducătorii de biciclete, care se deplasează pe porțiunile de drum cu limita de viteză admisă de peste 50 km/h.


Tot astăzi

Un bărbat de 52 de ani a ajuns la spital în urma unui accident grav care s-a produs astăzi pe șoseaua Orhei-Rezina. Două automobile s-au lovit violent în jurul orei 11:30, în apropiere de satul Țareuca.

Potrivit Poliției, un șofer de 30 de ani a intrat pe contrasens, nu a adaptat viteza, astfel automobilul pe care îl conducea s-a lovit frontal cu un VAZ, condus de un șofer de 52 de ani. Niciunul dintre șoferi nu erau în stare de ebrietate la volan.


Iar în Măgdăcești, un camionagiu preliminar nu ar fi păstrat distanța. A rezultat lovirea într-un Ford Transit și s-au generat ambuteiaje. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Vezi și: (video) Camera dintr-o mașină care se deplasa în fața camionului a surprins momentul accidentului din Măgdăcești

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise