(video) Accidentul cu microbuz cu pasageri răsturnat lângă Stăuceni. Iată cum s-a întâmplat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imaginile filmate de o cameră de supraveghere au scos la iveală circumstanțe anterior necunoscute despre accidentul de vineri de lângă Stăuceni. Mai exact, filmulețul arată ce a dus la răsturnarea microbuzului și în ce moment.

Observăm din secvență că un automobil de culoare albă ar fi avut un contact minor cu altul care se deplasa în stânga sa. Acest lucru l-a făcut pe șofer să oprească în mijlocul drumului. Din spate însă veneau practic în paralel autocamionul și microbuzul.

Văzând obstacolul din fața sa, camionagiul a apăsat frâna în podea în încercarea de a evita accidentul sau de a minimiza forța impactului. Cabina a derapat în consecință și s-a îndreptat pe banda stângă, exact când pe alături trecea microbuzul. Acesta din urmă a fost lovit în zona punții posterioare și s-a răsturnat în consecință.

Poliția Capitalei nu a înregistrat niciun accident produs mai devreme decât cel cu microbuzul. În această ordine de idei nu se poate confirma cu exactitate dacă mașina albă ar fi fost atinsă de alta. Astfel, nu este clar până la urmă motivul opririi conducătorului auto pe traseu.

Amintim că, potrivit IGP, șoferul din microbuz și camionagiul nu erau în stare de ebrietate. Totodată, poliția nu spune că ultimul s-ar fi deplasat cumva neregulamentar, căci pe acel tronson doar două benzi duc spre sensul giratoriu de lângă Stăuceni.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise