(video) Accidentul de la Buiucani! Surprins de o cameră de bord aflată în spatele troleibuzului! Imagini șocante!

(update) Un nou filmuleţ care arată momentul accidentului de pe strada Alba Iulia, în intersecţia cu strada Onisifor Ghibu, a fost înregistrat chiar de camera de bord a unui şofer ce se afla în spatele troleibuzului la semafor.

Toată lumea s-a întrebat cum a avut loc exact acest accident. De unde venea SUV-ul, a frânat sau nu? Au fost declanșate airbag-urile? Ei bine iată că în urmă cu câteva minute a fost publicat un video în care putem vedea accidentul așa cum nu l-am mai văzut până acum. Imaginile au fost surprinse de o mașină ce mergea chiar din spatele troleibuzului.

Vă avertizăm că urmează imagini șocante!

Vezi neapărat: Oficial! Şoferiţa maşinii implicate în accidentul de la Buiucani era în stare de ebrietate extrem de avansată


(video) Avea dreptul de a conduce în acea zi? Iată momentul producerii accidentului de pe strada Alba Iulia

Colegii de la Pro TV Chişinău au intrat în posesia unor imagini video de la o staţie de alimentare cu carburanţi din preajmă, în care a fost surprins momentul cumplitului accident din sectorul Buiucani din ziua de 30 septembrie.

Imaginile ne arată viteza excesivă a SUV-ului de culoare neagră, care apropo urca pe un drum în rampă, dar şi momentul când intră cu putere în troleibuzul care ulterior ajunge pe trotuar.

Vezi şi: (video) 5 dosare penale și 43 de procese contravenționale! „Cariera” în şoferie a femeii care a provocat accidentul de la Buiucani

Totul s-a întâmplat în jurul orei 14:00, pe strada Alba-Iulia din capitală. Martorii susțin ca Porsche-ul venea de pe strada Onisifor Ghibu și era condus cu viteză mare. Șoferița nu ar fi oprit la culoarea roșie a semaforului și s-a izbit cu mașina de un troleibuz de pe ruta numărul 21, care circula regulamentar.

Ca urmare a producerii accidentului, un pasager care stătea pe scaunul din dreapta şoferiţei, fără centură de siguranţă cuplată corespunzător, a decedat pe loc, iar alţi 25 de pasageri ai troleibuzului, care s-au ales cu diverse traumatisme, au fost transportați la spital.

La momentul actual, încă nouă persoane rămân internate în spital, celelalte fiind externate pentru tratament ambulatoriu la domiciliu. Totodată, șoferița, care a provocat tragedia, este în stare extrem de gravă fiind conectată la aparatul de respirație dirijată.

Între timp au apărut şi noi informaţii privind deţinerea dreptului de a conduce un automobil în ziua producerii accidentului. Redacţia UNIMEDIA scrie, citând declaraţiile avocatului Svetlanei Ungureanu, că în momentul accidentului de luni, 30 septembrie, femeia putea legal să conducă, deşi reprezentanții Poliției au anunțat că din 2017 a fost lipsită de dreptul de a conduce.

“Svetlana Ungureanu a fost lipsită de actele de conducere în anul 2017. În 2018, dacă nu greşesc, la începutul anului, termenul a expirat şi a primit actele înapoi. Şi la momentul când a fost implicată în accidentul rutier, ultimul, de la Poşta Veche, ea avea permisul de conducere. Cât despre accidentul de la Buiucani, să garantez că avea sau nu permisul, nu pot, dar că dispunea de acte, pot să garantez”, a declarat apărătorul în cadrul unei emisiuni televizate.

Vezi şi: Surse: Rezultatele alcoolemiei șoferiței ce a provocat accidentul de pe strada Alba Iulia

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/