(video) Actualizatul Range Rover Sentinel are peste o tonă de armură şi sticlă pe el

Divizia Land Rover Special Vehicle Operations a dezvăluit cea mai recentă versiune a modelului blindat Range Rover Sentinel, care are acum mai multă putere, rafinament de neegalat, capacitatea de a ieşi în off-road și cele mai recente soluţii pentru protecția pasagerilor.

Sub capotă ascunde acum un V8 Supercharged de 5.0 litri, care produce 380 de CP, cu 40 mai mulţi decât propunea benzinarul V6 instalat anterior, iar clienţii pot fi siguri acum că SUV-ul blindat îşi poate menţine performanţa excepțională pe toate tipurile de teren.

Transportând mai mult de o tonă de armură şi sticlă, Sentinel va accelera de la 0 la 100 de km/h în 10.4 secunde. Viteza maximă este limitată la 193 de km/h.

Proiectat de către Land Rover Special Vehicle Operations și construit în centrul tehnic SV din Warwickshire, santinela oferă securitate fără egal pentru ocupanţi, cu un confort de clasă mondială. La baza sa stă o capsulă construită după cele mai stricte standarde ale întregului vehicul şi în conformitate cu certificările balistice internaţionale. Corpul îmbunătățit este proiectat pentru a face față formelor moderne și neconvenționale de atac, inclusiv dispozitivelor improvizate cu explozibil.

Vezi şi: (video) Donald Trump şi-a primit noua limuzină de serviciu. Blindata a fost surprinsă în New York

Vezi şi: (foto) Klassen este gata să alungească noul Rolls-Royce Culinnan cu peste un metru şi să-l blindeze

Şasiul, suspensia, mecanismele de frânare și sistemele de stabilitate electronică sunt optimizate pentru a menține dinamica rutieră a Range Rover-ului, în timp ce Sentinel oferă, de asemenea, o capacitate off-road de neegalat pentru un vehicul blindat de acest tip, permițându-i să abordeze vaduri de apă adânci și suprafeţe de teren provocatoare cu ușurință.

Roțile special fabricate încorporează un sistem run-flat, astfel încât vehiculul poate fi condus pe distanțe de peste 50 km şi cu viteze de până la 80 de km/h în cazul în care o anvelopă este deteriorată.

Santinela este prevăzută cu geamuri cu sticlă blindată pentru a ajuta la protejarea ocupanților de diverse atacuri. Alte sisteme de securitate includ opțiunea pentru o fereastră frontală special configurată care se deschide maxim doar 150 mm pentru transmiterea documentelor, în timp ce dispune și de un sistem de difuzoare ce permit comunicarea pasagerilor de la interior cu persoanele din afara maşinii fără ca primii să o părăsească.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Range Rover Sport Facelift

Rafinamentul fără egal al maşinilor Range Rover este păstrat şi pe acest Sentinel, care propune un spaţiu îmbunătățit în cabină, mai mult spaţiu deasupra capului pasagerilor și scaune mai confortabile comparativ cu cele folosite pe generația anterioară. În habitaclu se mai află sistemul de infotainment Touch Pro Duo care oferă pentru ocupanţii din spate încă două monitoare tactile de 10 inci.

Pe lângă pachete de lumini de urgență şi sirene, clienţilor li se mai pune la dispoziţie un Black Pack opţional care adaugă finisaje negre pentru un aspect chiar mai sofisticat.

Preţul unei astfel de maşini poate urca până la peste 450.000 de euro.

*Testat în conformitate cu standardele VPAM BRV 2009 VR8, ERV 2010, PAS 300 şi STANAG 4569.

Vezi şi: (video) Kate şi William şi-au luat o nouă maşină cu şapte locuri după naşterea micului prinţ

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/