(video) Adio Audi, salut CUPRA! Tânărul brand a devenit sponsorul oficial al FC Barcelona

CUPRA inițiază o alianță la nivel global cu FC Barcelona, pentru a deveni partenerul auto și de mobilitate oficial al echipei. Divizia de modele speciale SEAT își unește forțele cu clubul de fotbal din orașul său natal, ca parte a unei alianțe pentru următoarele 5 sezoane. La eveniment a participat şi conceptul Formentor.

Anterior, sponsor al echipei a fost compania Audi şi aceasta a dispus încetarea contractului dintr-un motiv anume.

Acest acord, care este mai mult decât un parteneriat obișnuit, are la bază trei piloni strategici. În primul rând, ambii parteneri sunt originari din Barcelona și împărtășesc o viziune comună în ceea ce privește promovarea imaginii orașului în lumea întreagă. În al doilea rând, ambii parteneri își doresc să promoveze inovația și tinerele talente. În al treilea rând, cele două mărci împărtășesc valori comune precum pasiunea, ambiția și talentul fără frontiere.

În această privință, alianța dintre CUPRA și FC Barcelona va servi creării unor experiențe unice pentru comunitățile de fani din lumea întreagă, precum și dezvoltării de proiecte de mobilitate urbană în jurul stadionului Camp Nou.

“Această alianță inedită cu unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume dovedește angajamentul nostru ferm față de marca CUPRA și față de viitorul mobilității în Barcelona. Mai mult decât atât, intrarea într-un parteneriat cu o instituție universală cum este FC Barcelona, cu o comunitate de peste 340 de milioane de fani, va sprijini strategia noastră de globalizare”, a declarat Josep Maria Bartomeu, președintele FC Barcelona.

https://www.youtube.com/watch?v=JYkz1Orj3CU

Pe lângă rolul de partener auto și de mobilitate oficial, CUPRA va deveni unul dintre partenerii globali oficiali ai FC Barcelona. Cele 2 mărci au același ADN, împărtășind o viziune comună centrată pe abordarea unui stil aparte și prețuirea performanțelor.

Această alianță specială va include vizibilitate pe șosea, în jurul stadionului, precum și o tribună CUPRA VIP pe Camp Nou, pentru toate meciurile susținute acasă de FC Barcelona. Se dorește și amenajarea unei zone speciale în afara stadionului, pentru ca suporterii Barça să poată descoperi marca.

Mai mult decât atât, pentru a impulsiona inovația în industria mobilității, SEAT, CUPRA și FC Barcelona vor dezvolta împreună soluții de micro-mobilitate și de electro-mobilitate în jurul stadionului Camp Nou. Zona stadionului de fotbal va avea rol de laborator de teste pentru proiectele de mobilitate urbană din Barcelona.

Mai multe detalii cu privire la proiectele comune SEAT, CUPRA și FC Barcelona vor fi dezvăluite curând.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/