(video) “Aşa mă-nvăţ a merge”. Poliţia din Criuleni se laudă cu sancţionarea a doi “drifteri”

Inspectoratul de Poliție Criuleni își dorește ca pe teritoriul pe care asigură ordinea conducătorii de autovehicule să fie serioşi și să dea numai exemple bune celor din jur. Nu însă cum a fost situația recentă, când mai mulți spectatori s-au adunat să vadă manevrele unui şofer, unele care cad din punct de vedere a legislaţiei în vigoare sub incidența “condusului/comportamentului agresiv“.

La 6 octombrie curent, către ora 18:30, în timpul efectuării raziilor de către echipajul de intervenție “112”, la intrarea în satul Ohrincea din raionul Criuleni, a fost observat un BMW de culoare albă a cărui conducător efectua manevre de întoarcere prin folosirea sistemului de frânare și pornirea de pe loc prin demararea bruscă a automobilului. Întrebat de ce face asta, şoferul i-a spus unui inspector că “aşa se învaţă a conduce”, ceea ce este total contrar probelor necesare de susţinut pentru obţinerea unui permis de conducere.

La fel, și în luna august polițiștii din Criuleni au documentat conducătorul unui alt BMW de culoare roşie în timp ce derapa pe traseul orașului Criuleni. Ulterior, ambii șoferi au fost atrași la răspundere contravențională.

Inspectoratul de Poliție Criuleni reamintește conducătorilor auto că sunt obligați să aplice în trafic norme de conducere preventivă și să nu adopte un comportament agresiv. Dacă astfel de persoane nu ştiu cum să se comporte şi cum să conducă exemplar un automobil, li se recomandă trecerea pe bicicletă.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-turatii-de-motor-si-derapaje-de-dimineata-in-parcul-afgan-sofer-a-fost-retinut-si-inca-in-stare-de-ebrietate/

Cmentariile sunt închise