(video) Aston Martin anunţă modificări pentru gama anului 2022 şi lansează un nou configurator unic

Aston Martin anunţă despre un set de actualizări pentru modelele sale de producţie, în pregătirea pentru gama anului 2022, alături de un absolut nou configurator online.

Noile tehnologii au permis mărcii să elimine ceea ce este banal și să-l înlocuiască cu o experiență plăcută, fapt care oferă o mai mare flexibilitate și un nivel de confort extrem de valoros. 

Iar pentru clienții care doresc să creeze un Aston Martin unic, configuratorul oferă, de asemenea, o suită completă de personalizare, care include opțiuni unice și o selecție extinsă de vopsele, piele şi Alcantara.

https://www.youtube.com/watch?v=W8q9_t9wezU

Oferind medii captivante 3D Ultra High Definition, configuratorul Aston Martin propune clienților posibilitatea de a mări detaliile fine ale mașinii, care pot fi apoi vizionate într-un videoclip cinematografic care arată în mod clar specificațiile exterioare și interioare alese. O gamă de fundaluri frumoase, de la un mediu de studio până la locații reale, îi ajută pe clienți să-și vizualizeze mașina perfectă. Această nouă soluţie poate chiar să preia specificația exactă a unei mașini pe care un client a văzut-o într-o reclamă, recreând aspectul exact al mașinii selectate.

Configuratorul este conceput pentru a atrage, a emoționa și a permite clienților mărcii să-şi creeze automobilul de vis. În orice moment al procesului online se poate trece la interacțiunea personală și se poate programa o sesiune online cu dealerul local, care poate oferi suport în configurare. Clienții și fanii pot descărca o broșură personalizată a configurației lor, pot partaja configurațiile lor preferate pe rețelele de socializare și, de asemenea, pot rezerva un test drive în orice moment al procesului.

Dezvoltat în parteneriat cu experții în digitalizare MHP, noul configurator oferă o experiență extrem de personalizată și vizuală, oferind posibilitatea de a explora toate opțiunile și caracteristicile personalizate la un nivel de detaliu fără precedent și în timp real. 

Bazat pe Elastic Content Platform a MHP, configuratorul este o soluție de configurare a vehiculului de nouă generație, propulsată de motorul Unreal Engine a companiei Epic Games și de soluţii NVIDIA RTX prin Google Cloud. Astfel, utilizatorii mai pot face streaming de conținut pe dispozitive mobile și altele conectate pentru a profita de această experiență de ultimă oră.

De notat este că în 2020, precedentul configurator Aston Martin a înregistrat peste două milioane de sesiuni și se așteaptă ca acest număr să crească în 2021.

Modificările anunţate pentru gama anului 2022:

  • Atât variantele coupe, cât și decapotabile ale modelului DB11, echipate cu V8 de 4.0 litri, vor dezvolta 535 CP. Puterea maximă a fost mărită cu 25 CP, rezultând şi o viteză maximă mărită până la 309 km/h. Această putere crescută este livrată la turații mai mari, prin susținerea cuplului pe întregul interval de turaţii.
  • În plus, DB11 poate fi acum echipat cu scaune sport plus opționale, care adaugă un sprijin suplimentar umerilor, toracelui și picioarelor, atât pentru șofer, cât și pentru pasagerul din dreapta sa.
  • Modelele de top Super GT ale mărcii vor fi acum recunoscute doar sub denumirea Aston Martin DBS, după ce s-a renunțat la insigna Superleggera.
  • Vor continua să existe la oferă şi modelele DB11 cu motor V12, păstrând în același timp puterea sa mai mare și atributele de suspensie dinamică, dar renunțându-se la insigna AMR. Ambele modificări au fost făcute pentru a simplifica nomenclatura în întreaga gamă și pentru a concentra oferta către clienți.
  • Modelele Vantage şi DBS se oferă acum cu noi modele de jante de 21 inci, în timp ce pentru DBX devin disponibile jante de 23 inci, noile scaune Sports Plus şi un încărcător wireless pentru telefoane. Pentru un plus de confort, informaţii despre încărcător sunt integrate în sistemul infotainment, astfel încât şoferul poate vedea starea de încărcare a telefonului de pe ecranul central.
  • O nouă serie de medii de finisare interioară sunt introduse pentru prima dată în linia de produse și debutează în configuratorul online. Mediile Create (până la 38 de culori), Accelerate (până la 10 culori) şi Inspire (până la 10 culori) sunt disponibile pentru toate mașinile Aston Martin, oferind combinații de materiale, culori și caracteristici atent alese de echipa de design – fiecare prezentând un caracter de design diferit pentru a se potrivi gustului individual al clientului. Aceste echipamente sunt deja gata realizate, simplificând configurația vehiculului, însă clientul are de asemenea posibilitatea de a-şi personaliza maşina aşa cum doreşte.

Cmentariile sunt închise