(video) Au fost găsiți autorii spargerii din martie a unui BMW parcat pe bulevardul Dacia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi tineri de 24 de ani, originari din raionul Călărași, au fost reținuți după ce ar fi sustras bunuri și bani din două BMW-uri parcate pe bd. Dacia din capitală.

S-au făcut în acest sens acțiuni speciale de investigație și de urmărire penală. Polițiștii de la Botanica au stabilit că suspecții ar fi pătruns în mașini pe timp de noapte, prin spargerea geamurilor. Reținerea bărbaților a fost posibilă cu implicarea mascaților din BPDS “Fulger”.

Despre un caz am scris și noi acum o lună în urmă.

Suma pagubei a fost estimată la 105.000 de lei. Doar o parte din bunuri au fost recuperate de către polițiști și returnate victimelor.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Conform legislației, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă amendă de până la 67.500 de lei, până la 240 de ore de muncă neremunerată sau până la patru ani de închisoare.

Bănuiții sunt cercetați penal în stare de arest.

Nu este primul caz de acest gen cu implicarea unor hoți tineri: (video) Trei tineri din Telenești au decis să-și facă bani prin furtul accesoriilor de la mașini BMW din capitală

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise