(video) Au suferit toți din cauza unui singur șofer! Momentul unui accident în lanț în inima capitalei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară, la ora 17:35, Poliția Capitalei a înregistrat un accident surprins video de o cameră de bord, pe care l-am atașat mai jos. S-a produs în intersecția bd. Ștefan cel Mare cu str. Bodoni. S-a soldat doar cu pagube materiale.

Potrivit informațiilor primare obținute de la fața locului, conducătorul din Mercedes-Benz a încălcat prevederile RCR. Efectuând manevra de virare la stânga nu a cedat trecerea unei Toyota. Cele două au intrat în contact și din inerție au atins alte două mașini marca Opel și Toyota.

Din fericire acest accident nu s-a soldat cu victime, dar vehiculele au fost deteriorate tehnic considerabil. Informațiile ne-au fost oferite de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, alături de vârstele șoferilor în ordinea mașinilor sus enumerate: 62, 26, 30 și 33 de ani.

VIDEO: t.me/cx_md

O fotografie de la fața locului arată că mașinile implicate în accident au stat acolo până afară a înnoptat.

Iar RTEC a informat că circulația troleibuzelor în zonă a fost afectată și doar abia la ora 19:08 a fost restabilită. Totuși, cele de pe ruta 4 au înregistrat ulterior întârzieri de până la 25 de minute.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise