(video) BMW-ul vândut la licitaţie de IGP este într-o stare deplorabilă. Cum a explicat tânărul posesor decizia de a-l cumpăra

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Colegii de la TV8 au realizat un reportaj video privind licitaţia cu maşini de serviciu ale IGP, majoritatea dintre care s-au vândut în ultima zi a primăverii. Datorită imaginilor avem ocazia să vedem în linii generale despre ce modele este vorba şi în ce stare sunt.

Cel mai mare preț la licitație a fost oferit pentru un Mitsubishi Pajero Pinin, din 2004, pentru care cumpărătorul a scos din buzunar peste 60 de mii de lei, preţul de start fiind de 58.000 lei. Însă cel mai profit s-a înregistrat în urma vânzării unui tractor T 40M din 1992, la prețul de 42 de mii de lei, deşi cel de start a fost de 25 de mii.

Cea mai scumpă mașină prezentă la licitație a fost o Skoda Superb din 2009, care anterior a fost folosită chiar de către conducerea MAI, însă nimeni nu s-a găsit să o cumpere cu minimum 144.000 de lei.

Iar un tânăr a venit special la licitaţia IGP pentru a încerca să-şi cumpere un BMW Seria 5 din 1990, având noroc în această ordine de idei. Starea automobilului este una departe de a fi ideală, însă proaspătul posesor a explicat la cameră motivul achiziției.

Cmentariile sunt închise