(video) Călătorii au ales “opţiunea expres”? Iată cum conduce un şofer de microbuz din capitală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Chiar dacă se află pe o “ultimă sută de metri” de activitate în capitală cu astfel de unităţi de transport, unii conducători de microbuze şi-ar spune că nu mai au ce pierde şi continuă goana după călători, încălcând şi regulile de circulaţie în acelaşi timp.

În speranţa că şi poliţia va vedea aceste imagini, un cititor ne-a expediat la adresa redacţiei o astfel de abatere, înregistrată chiar de la începutul zilei de muncă al şoferului în cauză.

Pentru a evita pe cât de posibil ambuteiajele şi a merge practic fără oprire, “pilotul” de la cârma microbuzului cu numerele ECW 250 a ignorat culoarea roşie a semaforului şi a trecut intersecţia în grabă, cu riscul implicării într-un accident dacă traficul din sens opus s-ar fi pornit doar puţin mai devreme.

„Iată un microbuz folosit pentru a face în jur de trei încălcări. Din păcate nu știu dacă avea pasageri, însă este foarte posibil să fi avut. Poate se autosesizează şi poliţia. Intersecția aceasta de la Apă-Canal este foarte aglomerată şi des se întâmplă astfel de încălcări despre care poliţia ştie, dar se pare că închid ochii la majoritatea”, a spus martorul situației.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/