(video) Camionul răsturnat acum o lună în satul Troiţa Nouă încă stă acolo! Firma din Ucraina l-a abandonat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vă mai amintiți de gravul accident produs în seara zilei de 14 septembrie, pe un traseu naţional din raionul Anenii Noi? În jurul orei 19:00, la intrare în localitatea Troița Nouă, un bărbat de 65 de ani, aflat la volanul unui autocamion înmatriculat în Ucraina, se deplasa spre Chișinău, dar i-a pierdut controlul.

Într-o curbă periculoasă, a derapat de pe traseu și s-a răsturnat cu semiremorca încărcată cu cherestea foarte aproape de o casă. Șoferul a decedat pe loc. După accident, de atunci şi până în prezent, vehiculul greu încă stă acolo. Firma care-l deţine a refuzat să-l evacueze şi/sau să achite daunele provocate, iar proprietarii gospodăriei nu au bani pentru un astfel de serviciu.

Stăpânul gospodăriei în gardul căreia s-a izbit camionul spune că este al treilea accident la el în ogradă, în decursul a șase ani. Anterior, locuința celor doi pensionari a fost lovită şi avariată de un camion care transporta varză.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/