(video) Momentul accidentului produs noaptea pe strada Ion Creangă la început de februarie. Cazul s-ar tergiversa

2

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spaţiul online a apărut momentul accidentului grav care s-a produs pe strada Ion Creangă la începutul lunii februarie. Mai mult, de atunci documentarea cazului nu s-ar fi mişcat din loc, dat fiind faptul că şoferul vinovat ar avea careva relaţii în sistem?…

Conform informațiilor publicate pe @automobil_md cazul ridică semne de întrebare pentru că ori se face ceva (în sens că se ascunde), ori nu se face nimic. Până la această oră nu există informaţii dacă s-au luat sau nu probe biologice de la şoferul care s-ar face vinovat, deşi victima a fost testată în aceeași noapte.

Victima a mai declarat că încearcă să obţină o legătură cu poliția, dar este ignorat şi nu i se furnizează nicio informaţie despre mersul anchetei. Ba mai mult, nici nu a primit un proces verbal cu privire la producerea accidentului, pentru a se adresa eventual companiei de asigurări.

În câteva fotografii ataşate se poate observa starea maşinii victimei, dar şi la ce indicator s-a oprit vitezometrul acelui VW negru după impact.

După ce s-a produs accidentul, martori au afirmat că şoferul din VW era într-o stare de ebrietate avansată și abia se ținea pe picioare. Iar mai nou, în baza unor noi informaţii, tot martori afirmă că după accident s-a apropiat un alt automobil (probabil înainte de a veni poliţia), iar persoana din el a scos din VW toate sticlele cu băuturi alcoolice, după care a plecat într-o direcţie necunoscută.

În ziua accidentului, dimineaţa, ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, ne-a comunicat că se așteaptă rezultatele expertizei pentru a se putea afirma cu exactitate dacă era sau nu beat. Am încercat acum să aflăm un răspuns pentru că probabil expertiza s-a încheiat demult, însă deocamdată nu am primit unul.

2 Comentarii
  1. Oleg spune

    Damian Dumitru INSP str. Doina 102

  2. Liuda spune

    Masina roșie e vinovata …a trebuit sa cedeze !!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata