(video) Cărui standard Euro îi corespunde motorul? Iată cât de mult poluează aerul o automacara folosită în Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La sigur şi conducătorul acestui autovehicul ştie într-o anumită măsură, chiar şi cea mai mică, că nu e normal ceea ce generează eșapamentul, însă lipsa unei alternative, combinate cu o doză de indiferență, îl fac să continuie să-l utilizeze, indiferent de părerea oricui, din păcate…

Imaginile în cauză au fost înregistrate în weekend nu în vreo localitate uitată de lume din ţară, ci pe o stradă de la periferia oraşului Chişinău (Costiujeni)! Acestea prezintă un nou caz cu referire la o problemă veche şi acută în traficul autohton: folosirea continuă de autovehicule grele şi vechi, cât mai mult timp posibil, până la ultima lor suflare, chiar dacă sunt așteptate de mult timp la dezmembrare sau depozite de metal uzat.

Există însă şi o altă latură a problemei: cum astfel de vehicule trec de inspecția tehnică periodică şi ajung din nou pe străzi, dacă trec? Ceva ne spune că astfel de maşinării nu au toate actele în regulă, iar în multitudinea de postări ale INSP cu materiale foto şi video ataşate nu am observat vreodată să fi fost tras pe dreapta vreun camionagiu de genul.

Poate a venit timpul ca poliţia să se apuce mai serios de verificări şi să contribuie la eliminarea acestor surse de poluare de pe drumuri?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/