(video) Ce maşină ar conduce până la sfârşitul vieţii sau cea preferată din 2018. Blitz interviu cu James May

Noul sezon al emisiunii The Grand Tour a debutat cu succes, iar primul episod a fost deja difuzat în ziua de vineri, 18 ianuarie. Pentru cei care încă nu l-au văzut, vă spunem că acesta conţine un comparativ interesant şi amuzant între trei maşini sportive de producţie americană, dar modificate.

Iată o secvenţă din primul episod cu un drag race cu două din ele, pentru că maşina lui Hammond nu poate face asta pe drumuri publice 🙂

Până când se va decide asupra planurilor finale de filmare a unui nou sezon, Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May fac o pauză bine meritată. Unul dintre aceştia a fost “prins” într-un barbershop.

Băieţii de la DriveTribe au organizat un blitz interviu cu James May, unul din cei trei prezentatori ai emisiunii. Britanicul a răspuns la o serie de întrebări cum ar fi: ce crede despre noua Toyota GR Supra, ce părere are despre producătorii care pun terminaţii false ale eşapamentului pe maşini, care a fost cea mai bună maşină pe care a condus-o în 2018 sau care automobil l-ar deţine în proprietate până la sfârşitul vieţii dacă nu ar avea şansa să aleagă altul?

Răspunsurile la ultimele două au fost: Alpine A110 şi BMW Seria 3 (320i).

Vezi şi: (video) Richard Hammond l-a bătut în 402 metri pe James May cu al său Ferrari 458 Speciale

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/